NPPL past activiteiten aan met oog op coronavirus

Gezien de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus, past de Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) de activiteiten aan.  Wij houden ons vanaf deze week met de dagelijkse uitvoering van de NPPL-activiteiten aan de aangescherpte richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bedrijfsbezoeken van experts, verslaggevers en fotografen aan NPPL-deelnemers worden zoveel mogelijk vermeden tot nader order. Wij moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om de virusuitbraak zo snel mogelijk in te dammen. Hopelijk is het niet van lange duur. Zodra de omstandigheden veranderen, zullen wij hiernaar handelen en dit  delen.

De kernactiviteiten, hulp en expertise bieden aan de NPPL-deelnemers, zullen wij zoveel mogelijk op afstand via mail, Whatsapp en telefonisch contact voortzetten. Alleen indien de expert en de deelnemer samen besluiten dat het veilig is om elkaar op het bedrijf te ontmoeten, is dit toegestaan. Voor fotografen en verslaggevers geldt dit niet en is tot nader order alleen op afstand contact mogelijk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Door op “Plaats reactie” te klikken ga ik akkoord met
de gebruikersvoorwaarden en de Privacy Policy.