Webinar ‘Precisielandbouw nu ook binnen GLB eco-activiteiten’

Met de eco-regeling vanuit het GLB/NSP krijgen boeren een vergoeding voor het leveren van maatschappelijke diensten. Doe jij als agrarisch ondernemer al mee aan de eco-regeling of wil je beter gebruik maken van de regeling in 2024? Kijk dan op 23 november naar het webinar over de eco-regelingen. Experts over dit thema praten je in een uur bij over de actuele stand van zaken.

De nieuwe eco-regelingen bevatten vanaf 2024 precisielandbouw-toepassingen. Deze sluiten naadloos aan op de activiteiten van NPPL en de Boerderij van de Toekomst. In 2024 vallen namelijk een drietal precisiethema’s onder de eco-regeling:  precisiegewasbescherming, precisiebemesting en fertigatie.

Wil je weten hoe je natuur en landbouw inclusiever, duurzamer en kringloopgerichter kunt maken en er ook nog subsidie voor kunt krijgen? Kijk dan gratis naar dit webinar op 23 november 2023 om 20.00 uur.

Aanmelden kan via de knop ‘aanmelden’ hieronder.

Door eco-activiteiten (onderdeel van het GLB) uit te voeren help je mee aan vijf doelen: het verbeteren van biodiversiteit, bodem en lucht, klimaat, landschap en water. Je kiest zelf welke activiteiten passen bij jouw bedrijf en percelen. Het is met de eco-regeling mogelijk om brons, zilver of goud te behalen voor jouw bedrijf, waarbij brons 60 euro per hectare oplevert, zilver 100 euro per hectare en goud 200 euro per hectare.

Niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt van ons bericht om het webinar gratis terug te kijken.

Tafelgasten

Arjen Brak

Sectorspecialist Akkerbouw en Vollegrondsgroente bij LTO Nederland

Maurice Steinbusch

Beleidsmedewerker Agrarisch loonwerk bij Cumela

Carla Overgaauw

Adviseur bij de RVO