Biologische akkerbouw in stroken

Biologisch akkerbouwer Cornelis Mosselman in Ooltgensplaat (Z.H.) is overgestapt naar de strokenteelt. Mosselman vertelt halverwege het seizoen over zijn ervaringen met deze teelt. “De grootste uitdaging dit voorjaar en deze zomer? Het vochtig houden van de plantjes”, zegt Cornelis. De akkerbouwer heeft hiervoor inmiddels een waterdistributiewagen voor de strokenteelt ontworpen.

1 Comment

  • Norman Bouterse zegt op 02-01-2023 - 05:40 :

    Ik vind het geweldig wat u doet. Ik zou graag een kijkje willen nemen. Ik heb uw video filmpjes geplaatst op mijn fb. Om ook anderen te laten zien dat het ook anders kan.
    Gods zegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Door op “Plaats reactie” te klikken ga ik akkoord met
de gebruikersvoorwaarden en de Privacy Policy.