Future Farming & Food Experience

Op 30 mei 2024, in Lelystad, vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL, Boerderij van de Toekomst, ACRRES, Groeikracht Cosun en IRS. En mede mogelijk gemaakt door provincie Flevoland. Duik in de wereld van future farming en verken hoe jouw bedrijf eruit zal zien in 2030 met de nieuwste technologieën. Het doorlopende programma van 9.30 tot 16.30 uur staat bol van de inspiratie. Meld je onderaan deze pagina aan en bereid je voor op de toekomst van farming!

Vraag-maar-raak -sessies
Tijdens de vraag-maar-raak -sessies kun je met al je vragen over landbouw van de toekomst terecht bij experts. De onderwerpen van de verschillende sessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Fieldlab Boerderij van de Toekomst
Op het fieldlab van Boerderij van de Toekomst kun je zien hoe het onderzoek er in de praktijk uitziet. Wat werkt er al, en wat (nog) niet?

Demonstratieveld
Ervaar hoe veldrobots met data-technologie onkruid bestrijden met zo min mogelijk arbeid en chemie. Ook diverse mechanische innovaties worden getoond.

Standhouders- en dataplein
Op deze beide pleinen kun je kennismaken met een breed scala aan bedrijven die, met name voor akkerbouwers, innovatieve diensten, producten en machines aanbieden.

Sunbiose
Gewassen telen onder zonnepanelen, werkt dat? En wat betekent het economisch? Bij de Sunbiose-proefopstelling kun je het met eigen ogen bekijken.

Partner worden
Naast deelnemen aan het evenement heb je ook de mogelijkheid om als exposant of demonstrant aanwezig te zijn tijdens Future Farming & Food Experience. Klik hier voor meer informatie.

Locatie


Boerderij van de Toekomst:

Edelhertweg 1
8219 PH Lelystad

Aanmelden

Online registreren voor het event.